Acer Aspire M3-581TG HDD caddy – Opticaddy beépítőkeret

5.000 Ft

Acer Aspire M3-581TG HDD caddy – Opticaddy beépítőkeret

Mire jó egy Opticaddy beépítőkeret?

A beépítőkeret segítségével bármely laptop további funkciókkal bővíthető: az optikai meghajtó helyére (ez lehet CD, DVD vagy Blu-ray író-olvasó) beépíthetünk egy SATA csatlakozós merevlemezt vagy SSD meghajtót. SSD meghajtóval a laptop sebessége növelhető, míg egy második merevelemezzel a tárolókapacitás bővíthető, és eközben a laptop külső kinézete nem változik.

A beépítőkeret könnyű ugyanakkor erős alumíniumból készül és kiemelkedő hőleadási tulajdonságokkal rendelkezik. A caddy belseje műanyag betétet tartalmaz, amely csökkenti a merevlemez rezgéseit. A beépített csavarok biztonságosan rögzítik a 2.5”-os merevlemezt vagy SSD meghajtót. Az immár 5. generációs, SATA-3 kompatibilis belső elektronika pedig garantálja a maximális sebességet és a hosszú távú megbízhatóságot.

Az univerzális keret mérete megegyezik a kiszerelt optikai meghajtó méreteivel. A keretre rászerelhető az optikai meghajtó eredeti előlapja és egyéb kiegészítői (csavarok, fém rögzítőfülek), azaz a végeredmény a laptop külső kinézetén semmit nem változtat.

Hogyan használd az Opticaddy beépítőkeretet?

1) Hibrid felhasználási mód – a legjobb kombináció

SSD és HDD: ez a felhasználási mód egyszerre nyújt gyors sebességet és nagy tárhelyet. Az SSD meghajtó biztosítja az operációs rendszer és a szoftverek gyors futását, egy keretben lévő merevlemez (akár 2 TB-os) pedig tárolja az összes fotót, videót és egyéb nagy fájlokat.

2) Hatalmas tárhely felhasználási mód – a legnagyobb tárhely

HDD és HDD: két (akár 2 TB-os) merevlemezt beépítésével, a laptop tárolókapacitása akár 4 TB-ra is bővíthető.

Specifikáció:

– 5. generációs SATA-3 kompatibilis elekronika
– belső csatoló típusa: SATA
– beépíthető bármely 7mm vagy 9,5mm magas 2,5”-os merevlemez vagy SSD
– Plug & Play
– integrált csavarok
– bootolható
– külső csatlakozó típusa: SATA

Csomag tartalma:

– 1x Opticaddy beépítőkeret beépített csavarokkal
– 1x csavarhúzó
– 1x használati útmutató

Beépítési tippek:

1) Az SSD meghajtó mindig az eredeti merevelemez helyére kerüljön, a kiszerelt merevlemez pedig a beépítőkeretbe a maximális sebesség és stabilitás érdekében.
2) A kiszerelt optikai meghajtó tovább használható egy külső USB-házzal.

Kompatibilitási lista:

Acer Aspire M3-581TG

Készleten

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. A honlap további használatával ezt és az adatkezelési szabályzatot jóváhagyod.